Ons verandadak Fiësta is de beste in haar klasse. Naast de bekende antracietgrijze structuurlak nu ook verkrijgbaar in de verbluffend mooie structuurlak Stargrey.
Volledig op maat en montageklaar gemaakt. Optioneel met moderne LED-verlichting uitvoerbaar!
 
Het verandadak Fiësta wordt uitgevoerd met exclusieve spuitgiet aluminium zijkappen aan zowel muur- als gootzijde met verzonken RVS schroefbevestiging. Standaard wordt de Fiësta geleverd in antracietgrijze structuurlak 7016 of stargrey structuurlak 9007.

Door de speciale constructie, waarbij gebruik gemaakt wordt van kantelprofielen bij zowel de goot- al muurzijde, kan de hellingshoek van het dak van de Fiësta tijdens de montage nog aangepast worden. En dit zonder da de horizontale dakliggers hiervoor hoeven te worden aangepast.

De ranke staanders van de Fiësta bestaan uit twee delen; een noor- en achterdeel. Dit maakt het eenvoudig de hemelwaterafvoer door de staander aan te brengen en eventueel naderhand aan te passen. Tevens zijn de staanders van de Fiësta nadien nog in hoogte bij te stellen zonder moeizame bouwkundige aanpassingen.
 


Afdekprofiel
Het speciale afdekprofiel is voor twee doeleinden bruikbaar. Allereerst dekt het de bevestigingsschroeven af die de liggers in de kantelprofielen fixeren. Hiermee worden tevens een tweetal kabelgoten gecreeërd die naderhand voor de verlichtingsbekabeling gebruikt kunnen worden. Daarnaast is ditzelfde profiel te gebruiken om het einde van het polycarbonaatdak van de Fiësta optisch fraai af te sluiten.
www.limitededition-zonwering.nl
 
www.limitededition-zonwering.nl
 
Dakliggers
De horizontale dakliggers van de Fiësta bestaan uit twee delen. Het middendeel wordt aan de bovenzijde met het glasdragerprofiel uitgebreid, zodat dit glasdragerprofiel langer door kan lopen tot boven de goot.

Aan de onderzijde van het middendeel kan een lichtlijst ten behoeve van spotverlichting worden geplaatst (optioneel).
Verandawand
Het Fiësta verandadak is standaard uitgerust met een dakgoot met een zogenaamde geïntegreerde volantsleuf. Deze biedt u de mogelijkheid op eenvoudige wijze uw verandadak aan de gootzijde af te sluiten door middel van een verandawand. Deze bestaat uit hoogwaardig PVC-doek met geïntegreerde zichtvensters (optioneel).
www.limitededition-zonwering.nl
 
www.limitededition-zonwering.nl
 
Maatwerk
De Fiësta wordt volledig op maat gemaakt en als zodanig afgeleverd. Staanders, liggers, muurprofielen, goten en polycarbonaatplaten zijn op basis van aangeleverde gegevens in de juiste maten gezaagd.
 
Uitvoering
Maximale breedte
onbeperkt
(vanaf 700 cm met las) 

Maximale uitval
400 cm in polycarbonaat uitvoering
350 cm in glas uitvoering

Materiaal
Structuurlak antraciet 7016
Structuurlak stargrey 9007

Polycarbonaat 16 mm
helder / opaal / opaal-zonwerend (meerprijs) / exclusive green (meerprijs)

Optioneel
Betonnen poeren
verlichting
verandawand
www.limitededition-zonwering.nl
 
www.limitededition-zonwering.nl
 
Dakconstructie
Het Fiësta verandadak wordt uitgevoerd in een dakconstructie gebaseerd op plate van polycarbonaat. Deze wafelconstructie polycarbonaatplaten worden standaard in heldere of opaal uitvoering geleverd.

Optioneel kunt u ook kiezen voor:
  • opaal-zonwerend of
  • exclusive green.
Optioneel
 Optioneel is de Fiësta uit te breiden met een aantal handige en/of verfraaiende features. Voor de fundering in de volle grond (als u niet plat op uw terras wilt of kunt monteren) zijn er optioneel prefab betonnen poeren leverbaarm, met of zonder hemelwaterafvoer-voorbereiding.

Voor de sfeerverlichting zijn er optioneel bijpassende verlichtingsets leverbaar, inclusief bekabeling en trafo's. En voor wie nog langer van de nazomer wil kunnen genieten onder zijn Fiësta verandadak bestaat er ook de mogelijkheid een verandawand op maat te laten maken met zichtvensters.