Een knikarmscherm uit een exclusieve serie zonneschermen. Uitgevoerd in zeer speciale stargrey of antracietgrijze structuur lak en de keuze uit 5 exclusief voor deze serie ontworpen doeken. 
De design afdekkappen zorgen voor de perfecte fi nishing touch!


De cassette Corfu is een zelfdragend cassette knikarmscherm met zeer bijzondere specifi caties. Door het gebruik van de zelfdragende achterplaat is dit scherm bij uitstek geschikt voor een grote breedte en uitval. 

De Corfu is in gesloten stand een zeer fraai sluitende cassette. Door gebruik te maken van speciale oploopnokken is de Corfu altijd perfect sluitend.
www.limitededition-zonwering.nl
 
www.limitededition-zonwering.nl
 
Knikarmen
Gemaakt van zware aluminium kokerprofi elen en gietaluminium verbindingsstukken. In de kokerprofielen bevinden zich sterke veren die met bandstaal verbonden zijn. Natuurlijk zijn alle bouten, moeren en assen van roestvrij staal.
www.limitededition-zonwering.nl
 
www.limitededition-zonwering.nl
 
Doek
Het doek is 100% acryl geweven en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vocht bestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. In de Limited Edition uit voering heeft u de keuze uit 5 doekkleuren.
Vormgeving
Een extra zware uitvoering met fraaie belijningen en door gebruik te maken van speciale afdekkappen zijn er geen schroeven zichtbaar.
www.limitededition-zonwering.nl
 
www.limitededition-zonwering.nl
 

Uitgevoerd met LED verlichting (optie) 
 
 
Standaarduitvoering

Standaardbreedten
500, 550, 600 cm

Uitval
300 cm

Materiaal
Structuurlak antraciet 7016
Structuurlak stargrey 9007

Bediening
Elektrisch (tegen meerprijs
met afstandbediening)

Doekkleuren
905 - 932 - 578 - 933 - 579

Volant
Gratis
Constructie
Een zware aluminium achterplaat waaraan de armen bevestigd zijn zorgt voor extra stabiliteit en de mogelijkheid om de armen dichterbij elkaar te plaatsen voor extra ondersteuning van de voorlijst. Door deze constructie is het mogelijk om meerdere montagesteunen te plaatsen.
 
 
Doekkleuren
In de Limited Edition uit voering heeft u de keuze uit 5 exclusieve doekkleuren:


Doekkleur 905


Doekkleur 578
 
Doekkleur 579

Doekkleur 932

Doekkleur 933Bediening
In de Limited Edition uitvoering wordt de Corfu standaard geleverd met een elektrische bediening d.m.v. een schakelaar. Tegen meerprijs kan worden gekozen voor een Somfy RTS motor met exclusieve ‘lounge’ handzender.

LED-verlichting
Optioneel is de Corfu uit te voeren met een lichtlijst die bevestigd wordt aan de onderzijde van het scherm. Deze verlichting, uitgevoerd in moderne LED-lichtbalken met een lange levensduur en een zeer laag stroomverbruik, is ook naderhand nog aan te brengen. Deze verlichtingsoptie wordt samen met een Somfy RTS motor bediend met één handzender.