Naast de zeer uitgebreide collectie buitenzonwering, insectenwering en outdoor-living-producten van de fabrikant Rainbowsol is er ook een productlijn Limited Edition.

Een aantal jaren geleden ontstaan uit het idee een productlijn op de markt te brengen die afweek van het gebruikelijke is de Limited Edition serie ontstaan. Begonnen met een drietal zonneschermen in een trendy antracietgrijze structuurlak met een apart voor deze serie ontworpen zonweringsdoek is dit een inmiddels in Nederland zeer bekende, succesvolle formule gebleken. Rainbowsol heeft er zelfs de befaamde “Z&R Product of the Year Award” voor ontvangen. 

www.limitededition-zonwering.nl
www.limitededition-zonwering.nl
Inmiddels is de lijn Limited Edition producten zeer compleet en bestaat uit een tweetal cassette-knikarmschermen, een uitvalscherm, een rolhor en plisséhordeur, een ZIP-screen en een screen-85, een rolluik, en als top van deze serie zelfs een prachtige terrasoverkapping en een pergolazonwering.

De lijn Limited Edition is voor wat betreft de doekkeuze nu uitgegroeid naar een vijftal speciaal voor deze serie ontworpen en geweven modieuze doeken.
Naast de antracietgrijze uitvoering is de gehele lijn Limited Edition producten nu ook verkrijgbaar in een nieuwe, zeer trendy kleur Stargrey. Beide kleuren uiteraard in een krasvaste structuurlak uitgevoerd. 

Kijkt u rustig op de site en vind wat u altijd al had willen hebben. Een trendy lijn buitenzonweringsproducten in een betaalbaar segment, uitsluitend leverbaar via de vakhandel.

Limited Edition
Series, betaalbaar design in buitenzonwering! 
www.limitededition-zonwering.nl