Een knikarmscherm uit een exclusieve serie zonneschermen.
Uitgevoerd in zeer speciale stargrey of antracietgrijze structuurlak en de keuze uit 5 exclusief voor deze serie ontworpen doeken.
De design afdekkappen zorgen voor de perfecte finishing touch!
Het knikarmscherm Ibiza plus is synoniem voor optimaal genieten.Het perfecte uiterlijk van het scherm in combinatie met zijn functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduwplezier.

Door een speciaal gevormde kap in combinatie met speciaal ontwikkelde oploopnokken sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap, zodat een compact geheel overblijft. Omdat de Ibiza plus een volledig gesloten systeem is wordt het doek optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het knikarmscherm Ibiza plus tot één van de meest gevraagde knikarmschermen.
www.limitededition-zonwering.nl
 
www.limitededition-zonwering.nl
 
Knikarmen
Gemaakt van zware aluminium koker profielen en gietaluminium verbindingsstukken. In de kokerprofielen bevinden zich sterke veren die met dubbele stalen kabels verbonden zijn. Natuurlijk zijn alle bouten, moeren en assen van roestvrij staal.
www.limitededition-zonwering.nl
 
www.limitededition-zonwering.nl
 
Doek
Het doek is 100% acryl geweven en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware fi nishing is het doek vocht bestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. In de Limited Edition uit voering heeft u de keuze uit 5 doekkleuren.
Vormgeving
De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel.
www.limitededition-zonwering.nl
 
www.limitededition-zonwering.nl
 
 Uitgevoerd met LED-verlichting (optie)

 
 
Uitvoering
Standaardbreedten
350, 400, 450, 500, 550 cm
 
Uitval
300 cm (550 cm schermbreedte
uitval 250 cm)

Materiaal
Structuurlak antraciet 7016
Structuurlak stargrey 9007

Bediening
Elektrisch (tegen meerprijs met afstandbediening)

Doekkleuren
905 - 932 - 578 - 933 - 579

Volant
Gratis
Constructie
De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen.
Des gewenst zijn lange zijsteunen te bestellen. Kap en voorlijst zijn zo op elkaar afgestemd dat deze in gesloten toestand naadloos op elkaar aansluiten, zodat het doek optimaal beschermd is tegen weersinvloeden.
 
 
Doekkleuren
In de Limited Edition uit voering heeft u de keuze uit 5 exclusieve doekkleuren:


Doekkleur 905


Doekkleur 578
 
Doekkleur 579

Doekkleur 932

Doekkleur 933Bediening
In de Limited Edition uitvoering wordt de Ibiza plus standaard geleverd met een elektrische bediening d.m.v. een schakelaar. Tegen meerprijs kan worden gekozen voor een Somfy RTS motor met exclusieve ‘lounge’ handzender.

LED-verlichting
Optioneel is de Ibiza plus uit te voeren met een lichtlijst die bevestigd wordt aan de onderzijde van het scherm. Deze verlichting, uitgevoerd in moderne LED-lichtbalken met een lange levensduur en een zeer laag stroomverbruik, is ook naderhand nog aan te brengen. Deze verlichtingsoptie wordt samen met een Somfy RTS motor bediend met één handzender.