Een screen uit een exclusieve serie vlakhangende zonweringen. Uitgevoerd in zeer speciale stargrey of antracietgrijze structuurlak en de keuze uit 4 exclusief voor deze serie geselecteerde doeken. De design afdekkappen zorgen voor de perfecte finishing touch!
www.limitededition-zonwering.nl
 
Geleiders
De aluminium geleiders zijn over de gehele lengte voorzien van een extra kunststof geleider voor de fixatie van de rits. Aan de bovenkant is deze kunststof geleider voorzien van een inlooptrechter om een soepele geleiging van het doek te waarborgen. De geleiders zijn voor op of in de dag situaties toepasbaar.
Constructie
De bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek dat is verzwaard met een aluminium onderlat op en neer beweegt. De rits die aan beide zijden aan het doek is bevestigd en door de kunststof geleiders gefixeerd wordt zorgt ervoor dat de screen in elke positie windvast is. In gesloten uitvoering is de Zip Screen tevens insectenwerend.
www.limitededition-zonwering.nl
 www.limitededition-zonwering.nl
 
Doeken
Het doek van de Zip Screen is aan beide zijden voorzien van een rits. Het doek is geweven uit glasvezel en daarom oersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

Het heeft een gewicht van ca. 525 gram per m2. Door de enigszins open structuur van het doek blijft het zicht van binnen naar buiten behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil is.
Bediening
De Zip Screen wordt standaard geleverd met een Somfy motor met schakelaar. Tegen meerprijs kan worden gekozen voor een Somfy RTS motor met exclusieve 'lounge' handzender.

Uitvoering
In de Limited Edition uitvoering is de Zip Screen uitgevoerd in een zeer speciale stargrey of antracietgrijze structuurlak. Er zijn voor deze serie 4 doeken geselecteerd waaruit u een keuze kunt maken.
www.limitededition-zonwering.nl
 
www.limitededition-zonwering.nl
 
Vormgeving
De Zip Screen wordt geleverd met een zeer exclusieve halfronde kast van 100 x 100 mm. De design afdekkappen zorgen voor de perfecte finishing touch.

Maatwerk
Elke Zip Screen wordt volgens specifieke afmetingen, doekkleur en motor voor u gemaakt. Een echt maatwerk product.