Een pergolazonwering is de nieuwste aanwinst in ons Limited Edition programma. Naast de bekende antracietgrijze structuurlak nu ook verkrijgbaar in de zeer speciale stargrey structuurlak
En de keuze uit 5 moderne, exclusief voor deze serie ontworpen doeken.

De pergolazonwering Madeira is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij een grote breedte gecombineerd kan worden met een extra grote uitval. De doordachte constructie gecombineerd met sublieme techniek zorgen voor jarenlang schaduwplezier.


 
Doordat de aan de muur gemonteerde kast ondersteund wordt door de horizontale liggers, die op hun beurt weer op de verticale staanders rusten, ontstaat een zeer stevige constructie die toch een geringe muurbelasting en een grote windvastheid geeft.
 
www.limitededition-zonwering.nl
 
Cassette
De elegant vormgegeven en geheel gesloten cassette wordt door middel van stevige gietaluminium kombeugels aan de muur bevestigd. Door de uitgekiende constructie van deze kombeugels kan de cassette, en hierdoor dus het hele systeem, kantelen en kan men dus de hellingshoek op eenvoudige wijze aanpassen.Voorlijst
Het doek wordt naar voren gebracht door middel van de voorlijst die, in gesloten toestand volledig in de cassette verdwijnt. Het doek wordt op spanning gehouden door een ingenieus systeem van gasveren die onzichtbaar in de liggers zijn weggewerkt  
Liggers en staanders
De positie van de liggers, en hiermee dus ook die van de staanders, kan men, binnen bepaalde grenzen, nog zelf aanpassen. Hiermee ontstaat de vrijheid die soms nodig is voor de positiebepaling van de staanders. Deze blijven immers permanent in het zicht, net als de liggers, ook als het doek volledig in de cassette opgeborgen zit. 

De staanders worden in de regel door middel van meegeleverde montageplaten op betonpoeren geplaatst die net onder het maaiveld verdwijnen.

 
 
Uitvoering
Breedtemaat
Leverbaar in breedtes vanaf
3 meter tot en met een
maximum van 6 meter.

Uitval
Leverbaar in een uitval
vanaf 2,5 meter tot en met
een maximum van 4,5 meter.

Tussenligger
Een tussenligger wordt altijd
meegeleverd. De toepassing is afhankelijk van de plaatsingswijze.

Materiaal
Structuurlak antraciet 7016
Structuurlak stargrey 9007

Constructie
De cassette wordt door middel van stevige kombeugels aan de muur bevestigd. De twee horizontale geprofi leerde liggers worden aan de voorzijde door twee stevige aluminium staanders die op betonpoeren gemonteerd worden.

De voorlijst wordt heen en weer bewogen door een combinatie van elektrische en afstandbedienbare motoraandrijving en een uitgekiend en in de liggers weggewerkt gasveren-systeem. Eenmaal volledig in de cassette verdwenen is het doek optimaal beschermd tegen weersinvloeden en blijft daardoor jarenlang mooi.
 
 
Doekkleuren
In de Limited Edition uit voering heeft u de keuze uit 5 exclusieve doekkleuren:


Doekkleur 905


Doekkleur 578
 
Doekkleur 579

Doekkleur 932

Doekkleur 933


Bediening
De bediening van dit luxe zonwe ringssysteem is uiteraard van dezelfde klasse. Uitsluitend elektrisch bedienbaar door middel van een betrouwbare Somfy RTS motor en een luxe Pure of Lounge hand zender.