Een screen uit een exclusieve serie vlakhangende zonweringen. Uitgevoerd in zeer speciale stargrey of antracietgrijze structuurlak en keuze uit 4 exclusief voor deze serie geselecteerde doeken. Deze doeken zorgen voor de perfecte finishing touch!
www.limitededition-zonwering.nl
 
Vormgeving
Limited Edition Screen-85 wordt uitgevoerd met een afgeschuinde kast in de maat 85 (85 mm hoog en diep).
Doeken
Het doek is geweven uit glasvezel en daarom oersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Het heeft een gewicht van ca. 525 gram per m2. Door de enigszins open structuur van het doek blijft het zicht van binnen naar buiten behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil is.
www.limitededition-zonwering.nl
 Bediening
Screens zijn te bedienen met nagenoeg alle bedieningsvormen. Voor buitenbediening wordt vaak voor het onverslijtbare oogwindwerk gekozen. Voor binnenbediening bijvoorbeeld voor band-, koord- of slingerstangbediening. Het summum van gemak en comfort is natuurlijk een elektrische bediening.
www.limitededition-zonwering.nl
 
www.limitededition-zonwering.nl
 
Geleiders
Afhankelijk van de situatie zijn meerdere soorten aluminium geleiders verkrijgbaar. Geleiders voor "op-de-dag" montage en geleiders voor "in-de-dag" montage. Deze laatsten zijn uitgevoerd met een haakse hoek waarmee eenvoudig tussen de muren gemonteerd kan worden. In sommige gevallen is het mogelijk om de speciale geleiders met spleetafdichting toe te passen.
Uitvoering
In de Limited Edition uitvoering is de Screen-85 uitgevoerd in een zeer speciale stargrey of antracietgrijze structuurlak. Er zijn voor deze serie 4 doeken geselecteerd waaruit u een keuze kunt maken.
Maatwerk
Elke Limited Edition Screen-85 wordt volgens specifieke afmetingen, doekkleur en motor voor u gemaakt. Een echt maatwerk product.
Constructie
De bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek dat is verzwaard met een aluminium onderlat op en neer beweegt. Kap, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.
www.limitededition-zonwering.nl