Een rolluik uit een exclusieve serie rolluiksystemen. Uitgevoerd in zeer speciale stargrey of antracietgrijze structuurlak. De stabiele extrusiekast, geleiders met borstel en de speciaal geselecteerde lamelkleuren zorgen voor de perfecte finishing touch!
Lamelkleuren
De lamellen van de Limited Edition Populair zijn leverbaar in hiernaast staande kleuren:


www.limitededition-zonwering.nl
 
Omkasting
De Limited Edition Populair is voorzien van een extra zware extrusiekast in de maten 165 of 205 in afgeschuind of rond model, de geleiders zijn uitgevoerd met borstels. Het geheel van de kast, zijkappen, geleiders en onderlat is uitgevoerd in een exclusieve stargrey of antracietgrijze structuurlak.
Kwaliteit
Doordat Rainbow de productie van haar rolluiken in eigen hand heeft en haar producten voortdurend aan controle onderwerpt, kan zij kwaliteit en een lange levensduur garanderen. De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen en hebben een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken sporadisch onderhouden te worden en is de kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlucht en luchtvervuiling zullop op de Rainbow rolluiken weinig invloed hebben.
  

Isolatie
Rainbow verwerkt isolerende materialen in haar rolluiken, waardoor ze geruisloos in en uit te rollen zijn. Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenshuis. Bij al te warm of koud weer zorgen ze voor een aangenaam klimaat in uw woning.
www.limitededition-zonwering.nl
 
www.limitededition-zonwering.nl
 
Stevigheid en inbraakpreventie
Rainbow vervaardigt haar rolluiken alleen uit het sterkste aluminium. Door jarenlange ervaring en voortdurend testen kan Rainbow kwaliteit leveren, die de hoogste toets der kritiek kan weerstaan. Al haar producten zijn inbraakpreventief. Inbrekers zullen zich wel tweemaal bedenken als uw huis is uitgerust met Rainbow rolluiken.
Bediening
kleine rolluiken kunnen bediend worden door middel van band, koord, staaldraad of een slingerstang. Voor grotere rolluiken en het meeste comfort kiest u voor een elektrische bediening, eventueel aangevuld met een sleutelschakelaar, tijdschakelaar of een afstandsbediening. Uw dealer adviseert u daar graag over.